Gratis verzending vanaf €50
Super snelle levering
Niet goed, geld terug garantie!
Klantbeoordeling 8.8 / 10
Hoe zie ik het verschil tussen een overlast van ratten of van muizen?

Hoe zie ik het verschil tussen een overlast van ratten of van muizen?

0 reactie minuten lezen

Om overlast van knaagdieren effectief aan te pakken is het erg belangrijk om te weten van welk soort je last hebt. Je weet dan namelijk wat nodig is om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hoe kom je erachter van welke knaagdieren je last hebt?

Dit doe je door te kijken naar de uitwerpselen van het ongedierte. Knaagdieren laten vaak uitwerpselen achter tijdens hun looproute. Kijk vooral langs de muren, omdat knaagdieren hier altijd langs lopen. De uitwerpselen van muizen zijn een stuk kleiner dan die van ratten, ongeveer 0,5 centimeter lang. Heb je last van ratten? Dan kunnen de uitwerpselen wel 2 centimeter lang zijn. Beiden zijn donker van kleur en lijken enigszins op hagelslag.

Ben je er inmiddels achter van welk soort ongedierte je last hebt? Of heb je nog extra hulp nodig? Viktor staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven bij twijfel! Koop direct je producten tegen ratten of muizen om de overlast zo snel mogelijk op te lossen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »