Muizenvallen

Muizen vangen doe je effectief met een muizenval. Er zijn veel verschillende muizenvallen te krijgen. VerminBuster heeft de beste muizenvallen geselecteerd en verkoopt deze tegen de scherpste prijzen met zeer snelle levering. Bekijk hieronder het assortiment.

...Lees meer

Muizen vangen doe je effectief met een muizenval. Er zijn veel verschillende muizenvallen te krijgen. VerminBuster heeft de beste muizenvallen geselecteerd en verkoopt deze tegen de scherpste prijzen met zeer snelle levering. Bekijk hieronder het assortiment.

...Lees meer
Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Muizenval kopen

De muizenval is de eenvoudigste manier om muizen te vangen. Door deze manier van vangen worden de muizen gedood waardoor het probleem ook definitief opgelost kan worden. De muizenklem is dan ook een veel gebruikte manier om de knaagdieren te bestrijden. De muizenklemmen zijn geschikt voor alle soorten muizen: huismuis, dwergmuis, bosmuis, woelmuis en zelfs de slaapmuis.

Beste muizenvallen

Wij hebben hieronder de beste muizenvallen op een rijtje gezet. Al deze muizenvallen worden aangeboden op onze webshop. De muizenvallen van VerminBuster komen als beste uit de test.

Houten muizenvallen

VerminBuster verkoopt verschillende soorten muizenvallen. Muizenoverlast kan op verschillende manieren worden tegengegaan. Zo kunnen de dieren worden gevangen met een klassieke houten muizenval. Deze muizenval wordt al honderden jaren gebruikt en is nogsteeds zeer effectief.

Plastic muizenval

Ook de plastic muizenvallen worden door VerminBuster verkocht. Deze muizenval zijn zeer in trek de laatste jaren. Dit is mede te danken aan het eenvoudige spannen van de muizenvallen. Bij deze kunststof muizenvallen doe je wat pindakaas in het lokaashoudertje. Hierna trek je de beugel naar achter en is de muizenval gespannen.

Er is ook een moderne variant beschikbaar van de plastic muizenval. Deze muizenval is getand en nog eenvoudiger te spannen. Deze moderne muizenvallen zijn dan ook uiterst geschikt om snel muizen te vangen. 

Elektrische muizenval

Muizen vangen door middel van de elektrische muizenval is ook een veel gebruikte manier. De muizen worden geëlektrocuteerd door de muizenval en sterven daardoor is enkele seconden. Deze manier van vangen is dan ook relatief diervriendelijk omdat de muizen bijna geen leed ervaart.

Muizen vangen met een muizenklem

Het bestrijden van muizen is erg belangrijk. Muizen zijn namelijk een gevaar voor de volksgezondheid. De dieren dragen veel ziektes bij zich. Het is daarom erg belangrijk dat u actie onderneemt wanneer u een rat signaleert. Ratten vangen kan op vele verschillende manieren.

Veilig muizen vangen met kinderen of huisdieren

Heeft u kinderen of huisdieren? Dan is het zeer belangrijk dat u veilig omgaat met bestrijdingsproducten. Door middel van de muizenvoerdoos met klem kunt u veilig muizen vangen. Door de muizenvoerdoos is het voor kinderen en huisdieren niet mogelijk in de buurt te komen van de muizenval. Enkel met de sleutel is de muizenval te bereiken.

Beste muizen vallen bestellen

VerminBuster verkoopt de beste muizenvallen. Voor iedere situatie is er een beste muizenval beschikbaar in het assortiment van VerminBuster. Op de webshop is ook een muizen bestrijdingspakket verkrijgbaar. Door dit bestrijdingspakket heb je in één klap alles in huis om muizen effectief te gaan bestrijden.