Gratis verzending vanaf €50
Super snelle levering
Niet goed, geld terug garantie!
Klantbeoordeling 8.8 / 10
Waarom bijten marters in autokabels?

Waarom bijten marters in autokabels?

0 reactie minuten lezen

De overlast van marters wordt de laatste jaren steeds groter. Deze dieren brengen enorme schade met zich mee. Vooral als ze knagen aan de kabels in je auto! Maar waarom doen marters dat eigenlijk? Marters zoeken de warmte op en komen op die manier onder de motorkap van jouw auto terecht. Vanaf dat moment zien marters het als hun territorium. Als er een tweede marter onder dezelfde motorkap komt, ruikt hij dat er een concurrent is geweest. Dit maakt hem zo agressief dat hij aan kabels gaat bijten. De kosten voor het repareren van deze schade is enorm hoog!

Ben je erachter dat er een marter in de motorruimte is geweest? Zorg dan dat je het eerst goed schoonmaakt om de agressie van andere marters te voorkomen. Een goede methode om geen enkele marter onder je motorkap toe te laten is het gebruik van een Marter Mat in combinatie met een Kunagone tegen marters. Plaats de mat onder de motorkap van je auto. Marters raken verstrikt in de mat en kunnen niet bij de motorkap komen. Naast de Marter Mat ontvang je een Kunagone. Dit product is gemaakt van hondenharen. Marters zijn bang van honden en daarom schrikt dit het dier af zodra het de geur waarneemt. 

Heb je nog extra hulp nodig bij problemen met marters? Viktor staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven! Koop direct je producten tegen marters om de overlast zo snel mogelijk op te lossen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »