Gratis verzending vanaf €50
Super snelle levering
Niet goed, geld terug garantie!
Klantbeoordeling 8.8 / 10
Lusten ratten & muizen eigenlijk wel kaas?

Lusten ratten & muizen eigenlijk wel kaas?

0 reactie minuten lezen

Kaas staat al heel lang bekend als het beste lokmiddel om knaagdieren te vangen, maar is dat eigenlijk wel terecht? Om het meest effectieve lokmiddel te bepalen, heeft Manchester Metroplitan University een onderzoek uitgevoerd. En wat blijkt hieruit? Muizen lusten zelfs helemaal geen kaas!

Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat muizen gevoelige neuzen hebben en kaas natuurlijk sterk ruikt. Dat wil niet zeggen dat ze er niet van eten als ze echt honger hebben, maar er zijn zeker betere alternatieven waarbij de vangkans groter is! Vooral granen, zaden en fruit vinden ze erg lekker. Ook etenswaren met veel suiker, zoals chocolade en koekjes zijn effectief! Voor ons blijft pindakaas het beste lokmiddel. Dit raden wij iedereen aan en heeft zijn effectiviteit al heel vaak bewezen!

Heb je nog extra hulp nodig bij het vangen van muizen? Viktor staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven! Koop direct je producten tegen ratten of muizen om de overlast zo snel mogelijk op te lossen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »