Over ons

Wij zijn Rob & Aaron, twee jonge ondernemers die het bedrijf VerminBuster in 2020 tijdens hun studie zijn gestart. VerminBuster is een bedrijf dat uitsluitend gifvrije producten aanbiedt binnen de ongediertebestrijdingsbranche om jou als consument van je problemen met ongedierte af te helpen. Maar hoe is dit idee eigenlijk ontstaan?

De geschiedenis van het bedrijf
Het begon allemaal met een stage die Rob liep bij een groothandel binnen de ongediertebestrijdingsbranche. Hier ontdekte hij dat er ontzettend veel gif wordt gebruikt om problemen met ongedierte op te lossen. Volgens hem moest dat veranderen om te zorgen voor een milieuvriendelijkere wereld!

De laatste jaren zien we een toename van de hoeveelheid ongedierte. Mensen kiezen er toch nog vaak voor om gif te gebruiken, omdat dit in hun ogen de meest eenvoudige oplossing is. Het heeft daarentegen enorme gevolgen voor het milieu en de gezondheid van mens en dier. Na deze ontdekking kwam Aaron er al snel bij en zijn we opzoek gegaan naar een oplossing waarbij geen gif meer gebruikt hoeft te worden, maar waarbij jij als consument toch van het probleem af komt.

Samen hebben wij een ruim assortiment aan producten samengesteld die geen gif bevatten en zeer milieuvriendelijk zijn. Met Aaron zijn voorkennis van e-commerce hebben we dit idee ook daadwerkelijk uit kunnen voeren. Momenteel blijven wij de nieuwste trends volgen en wordt ons assortiment steeds uitgebreider.

De Missie & Visie van VerminBuster
Wij hebben de missie om jou als consument te stimuleren om problemen met ongedierte op een milieuvriendelijke manier op te lossen. Dit betekent dat wij enkel gifvrije producten aanbieden. Deze beschikken over de beste kwaliteit en de snelste levering. Als je voor 23:00 uur besteld, is het de volgende dag al in huis! Dat is natuurlijk heel fijn als je last hebt van ongedierte en er zo snel mogelijk van af wilt.

Onze visie is om een wereld te creëren waarin geen gif meer wordt gebruikt om problemen met ongedierte op te lossen. Hierbij moet de focus worden gelegd op het voorkomen van ongedierte in plaats van pas ingrijpen op het moment dat er een overlast is.

Persoonlijk advies
Naast werken aan een gezonder milieu vinden wij het ook belangrijk dat jij als klant het beste advies krijgt om zo snel mogelijk van de problemen af te komen. Vanuit deze gedachte is Viktor ontstaan. Viktor is een expert op het gebied van ongediertebestrijding en kan al jouw vragen beantwoorden. Hij kan je adviseren in welke producten je het beste kunt aanschaffen en hoeveel producten er nodig zijn. Ook houdt Viktor je op de hoogte via onze Facebook pagina en schrijft hij artikelen op onze webshop om je informatie te bieden. Heb je een vraag aan Viktor? Neem dan gerust contact met hem op via [email protected] en hij helpt je verder.

De ervaring van anderen
Inmiddels zijn er al duizenden mensen die met ons samen werken aan een milieuvriendelijkere wereld. Met trots kunnen wij zeggen dat ze ons beoordelen met een 9! Op deze manier komen we steeds een stapje dichter bij ons doel: ‘Een wereld creëren waarin geen gif meer wordt gebruikt binnen de ongediertebestrijdingsbranche’. Doe jij ook mee?